De Klussenier Marco Immerzeel

De Klussenier Marco Immerzeel
De Klussenier Marco Immerzeel

Sportlaan 80
3135 GW Vlaardingen

Dien uw aanvraag in »

010 223 98 40
06 2601 6485
m.immerzeel@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24428008

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Marco Immerzeel en ik woon Vlaardingen. Voordat ik Klussenier werd heb ik 15 jaar als timmerman voor een klein aannemersbedrijf gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in alle facetten van de bouw. Ik werk nu een aantal jaren als zelfstandig ondernemer en ben voor u de allround vakman, die het elke dag een uitdaging vindt om al dat afwisselende werk te doen.

Of het nu gaat om een grote opdracht of een kleine klus in of om het huis, bij mij kunt u echt zeggen “van kavel tot kasteel” bel Marco Immerzeel. De ene week rond ik het project af van een luxueuze badkamer en de volgende week begin ik aan de uitbouw van een woning. Een paar weken later start ik een grote klus in een tuin met een tuinhuisje en nieuwe bestrating en vervolgens mag ik een plafond bij een landhuis gaan stuken. Alles wat bij een karwei komt kijken kunt u aan mij toe vertrouwen. Elke opdracht wordt door mij even serieus genomen, of deze opdracht nu groot of klein is. Ik kan voor u de materialen inkopen; dat geldt ook voor een complete badkamer. Eventueel kan ik zelfs mee om u te adviseren bij de aanschaf van het sanitair. Ik weet tenslotte precies hoe de situatie bij u ter plekke is en wat in uw badkamer mogelijk is. Bij elk project houd ik alle touwtjes in handen en daarmee ligt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering ook geheel bij mij. Dat betekent voor u “Vertrouwd Verbouwen”.

Dus heeft u iets te doen, steek uw licht eens bij mij op. Ik sta graag klaar voor mijn klanten en denk graag met ze mee. Ik kom tijdens ons gesprek vaak met ideeën en oplossingen. Bel of mail mij voor een afspraak en wellicht zie ik u binnenkort.


Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Vlaardingen voor:

  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Elektrawerk
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Deuren afhangen
  • Dakkapel plaatsen
 
Loading...